- Gå til Tjenester → Mine tjenester og klikk på tjenesten.
- Velg Be om oppsigelse.
- Velg om tjenesten skal avsluttes med en gang eller ved slutten av perioden du har betalt for.
Ta sikkerhetskopi av filer og e-post før tjenesten avsluttes. Alt innhold slettes når tjenesten stenges.